brzydal napisał:
[quote]...mnie
najbardziej
podoba sie,ze takiego
'krola szos' ktory ma 500000
nie stac na posilki w 'kro' i musi
sam gotowac - a moze wlasnie dlatego...[/quote
hehe

kro......
Otóż czasen jadam i tam, bo majątku tam nie trace na posiłki!
Ale wiekszosc posiłków przygotowuje sam, poniewaa moje auto w przeciwienstwie do twoje szrota jest wyposazone w lodówke, kuchenke mikrofalową i expres do kawy!
Takze jestem samowystarczalny : )
Poza tym mam wiekszosc swoich (polskich) zakupów i zapewniam cie, ze w zadnym kro tak dobrze nie zjesz!
Widze, ze boli cie i meczy te pół banki....
Wez sie za robote, zrób E i nic nie stoi na przeszkodzie

tyle,ze pewnie masz sraczke jezdzac tym swoim "ogromnym" autem, wiec C+E mogło by cie zabic : ))
Mały samochód, małe pieniadze....( no, chyba ze tik taki wozisz)
Ty wozisz 12ton, ja 30 i wiecej.....
Tazke nie dla psa kiełbasa panie koszerny......
Co do janka >stasiu ja mam gotowce przygotowywane przez moją kochaną zoneczke i nie musze latac do tesco....
Z gotowców cwicze tylko fasolke po bretonsku (pudliszki polecam), bo jest naprawde spox : )
Własnie sie zajadam, bo przeciez włóczega pólnocy (purple) nadciaga, wiec postaram sie mu obrzydzic kapke prace
PS: Purple > ty mozesz sprzatac, gotowac,słuzyc swemu panu, ale jezdzic ci nie dam, bo ty jestes nieuprawniony.....
Porobiłes jakies niegramotne kategorie i nawet nie mozesz jezdzic zestawem C+E
Kup sobie autobus z przyczepa .......
PS II: To nie ty brzydki dzis w opera tunell nie mogłes sie na swoim pasie zmiescic?
Royal Distibusjon ???
Facet bardzo nieprzystojny(just like you), podobny do nikogo załozył noge na drzwi, na nosie ciemne, duze okulary (w ciemnym tunelu) i udawał super truckera : )
Tylko auto mu kapke uciekało i nie panowal biedny nad "taką masą".....
Odrazu skojarzyłem z tobą koszerny.....