Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...mnie

najbardziej

podoba sie,ze takiego

'krola szos' ktory ma 500000

nie stac na posilki w 'kro' i musi

sam gotowac - a moze wlasnie dlatego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szofer nie gotuje
tylko podgrzewa
słoiki
z pulpetami
bigosem
gołąbkami
potrawką
zakupione w TESCO
i przemycone w oplu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Witam. Nie mogę znaleźć zarobków kierowcy bez doświadczenia wiem że w tamtym roku grzebałem i gdzieś znalazłem że to niby 142nok na godzinę..na stronie truckers.no są tylko przepisy odnośnie czasu pracy itp.Poszperam jeszcze na stronie związków zawodowych..ale gdyby się ktoś orientował to będę wdzięczny.. Interesuje mnie również czy w pracy kierowcy przestrzegane są wszystkie prawa przez pracodawcę czy próbują je nagiąć odnośnie czasu pracy itp...jak to słyszałem że niby jest w Polsce stare graty stan techniczny pożal się Boże jazda na dwa tacho. Czy za pracę między 21.00-06.00 płacą 50% więcej czy konstruują umowę że jest czysta stawka? Za odpowiedź będę wdzięczny bo wkrótce planuje znaleźć jakieś ledige stillinger som sjåfør....Pozdrawiam kierowców
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Slavo80 napisał:
Witam. Nie mogę znaleźć zarobków kierowcy bez doświadczenia wiem że w tamtym roku grzebałem i gdzieś znalazłem że to niby 142nok na godzinę...
---
W tej materii nie jestem w stanie tobie pomóc , ponieważ do tej pory nie interesowałem się tą dziedziną
---
Wiem że transport , nie ma stawek upowszechnionych jak budownictwo , a to oznacza , że firmy transportowe , używają jedynie tabel ze stawkami wewnętrznymi , lub wynegocjowanymi wspólnie z ZZ.
---
Ponadto , mnie akurat , nie interesuje na tym etapie , stawka godzinowa ... a jedynie praca jako stażysta na ciężarówce /solo/ lub autobusie ... na terenie Norge ... i tyle ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
brzydal napisał:
[quote]...mnie

najbardziej

podoba sie,ze takiego

'krola szos' ktory ma 500000

nie stac na posilki w 'kro' i musi

sam gotowac - a moze wlasnie dlatego...[/quote

hehe kro......

Otóż czasen jadam i tam, bo majątku tam nie trace na posiłki!
Ale wiekszosc posiłków przygotowuje sam, poniewaa moje auto w przeciwienstwie do twoje szrota jest wyposazone w lodówke, kuchenke mikrofalową i expres do kawy!
Takze jestem samowystarczalny : )
Poza tym mam wiekszosc swoich (polskich) zakupów i zapewniam cie, ze w zadnym kro tak dobrze nie zjesz!
Widze, ze boli cie i meczy te pół banki....
Wez sie za robote, zrób E i nic nie stoi na przeszkodzie
tyle,ze pewnie masz sraczke jezdzac tym swoim "ogromnym" autem, wiec C+E mogło by cie zabic : ))
Mały samochód, małe pieniadze....( no, chyba ze tik taki wozisz)
Ty wozisz 12ton, ja 30 i wiecej.....
Tazke nie dla psa kiełbasa panie koszerny......
Co do janka >stasiu ja mam gotowce przygotowywane przez moją kochaną zoneczke i nie musze latac do tesco....
Z gotowców cwicze tylko fasolke po bretonsku (pudliszki polecam), bo jest naprawde spox : )
Własnie sie zajadam, bo przeciez włóczega pólnocy (purple) nadciaga, wiec postaram sie mu obrzydzic kapke prace
PS: Purple > ty mozesz sprzatac, gotowac,słuzyc swemu panu, ale jezdzic ci nie dam, bo ty jestes nieuprawniony.....
Porobiłes jakies niegramotne kategorie i nawet nie mozesz jezdzic zestawem C+E
Kup sobie autobus z przyczepa .......

PS II: To nie ty brzydki dzis w opera tunell nie mogłes sie na swoim pasie zmiescic?
Royal Distibusjon ???
Facet bardzo nieprzystojny(just like you), podobny do nikogo załozył noge na drzwi, na nosie ciemne, duze okulary (w ciemnym tunelu) i udawał super truckera : )
Tylko auto mu kapke uciekało i nie panowal biedny nad "taką masą".....
Odrazu skojarzyłem z tobą koszerny.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...napisal

sie,napisal,a

i tak,nie wiadomo o czym...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
KMWTW
A skoro dla ciebie to za trudne i przytkało ci koszerną miche deko, to twój problem....
Royal Distribusjon ikke sant???

ps: dzis jeszce wies wagona widziałem w uszlu > facet na tylnych zagłowkach ma szalik ŁKS....
Czyzbys wracał z pracy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:PS: Purple > ty mozesz sprzatac, gotowac,słuzyc swemu panu, ale jezdzic ci nie dam, bo ty jestes nieuprawniony.....
Porobiłes jakies niegramotne kategorie i nawet nie mozesz jezdzic zestawem C+E

Napisałeś się jak przy sraczce po fasolce właśnie , tyle puszenia ... Noszenia dupy wyżej Nosa ...
---
50Nok/h
---
I co ...ANO WIELKIE GÓWNO ...!!! z twojej strony ...
---
Ja wiedziałem , że tak będzie z takimi jak ty ... to , że nie Mam kat.-E- to wiadomo od samego początku tej dyskusji . Nawet tytuł tego tematu o tym fakcie Jasno Informuje ...
---

Jednymi słowy zrobiłeś ze siebie DURNIA i tyle .!!! .
---
I przestajesz być WIARYGODNY... biedny i zakłamany ...xxxxxxx...
---
Nic to ... niemniej Może i tobie karta się odmieni i inaczej będziesz Piał

A KYSZ...! KYSZ...!! KYSZ...!!! .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja duren, czy ty gamon stary capie?
jeszcze kilka postów wczesniej pchałes sie do ciezarowki, pisząc " wchodze w to" i ze stawka podobna jak ta, którą masz z Nav.....
Wiec nie obracaj kota ogonem, bo dałes dupy jak zawsze.....
Mysle,ze jak robiłes to swoje prawko, to do konca nie wiedziałes jakie kategorie czemu służą
Wyjebałes sie z kasy,a tu zonk.....
Moze i moja karta sie obróci, ale twoja juz napewno nie, bos duren i ciołek!
Wiec wez sie za te swoje fuchy na czarno i przestan skamleć, bo pomału robisz sie załosny.....
Sam sie zastanów, na chuj ci E kiedy ty w zyciu nie jezdziłes z C ???
Nikt normalny nie da ci roboty na Autobusie (D) bo jestes kompletnie zielony!
Jesli masz C to nie dziaduj tylko idz do roboty, jakiej pelono na C!
Z Trheim lata firma na te twoje landy! Ładunki lekkie, bo wełne trza wozic.....
Tyle,ze ciezko mi sobie wyobrazic firme wysyłającą 12 palet wełny w trase 1000km ....
Ale próbuj gamoniu, bo nikt sie asem nie urodził i kazdy kiedys sie uczył......
Tyle,ze ty masz powazny problem z % a to zle prorokuje na przyszłosc w tym zawodzie....

PS: Pogadaj z brzydkim, on ma w chuj papierów, uprawnien, no i .... klasa C, a to juz nie byle pikus
Szarpie w dystrybucji 26 brutto i kozaczy po miescie swoją boską furą z windą na pilota

Na kolacje mam kiełbaske z grila ( kiełba od nowego sąca) : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
...jeszcze kilka postów wczesniej pchałes sie do ciezarowki, pisząc " wchodze w to" i ze stawka podobna jak ta, którą masz z Nav.....
Wiec nie obracaj kota ogonem, bo dałes dupy jak zawsze.....

...KOTA OGONEM NIE ODWRACAM... , bo to nie Ja pierwszy dałem propozycję ... TYLKO... ty ... i to ty ...z tego wszystkiego wycofałeś się jak towarzyskie DNO jednymi słowy dałeś Plecy i tyle .
Ja na stawkę 50Nok/Netto ... ,przystałem bo mniej więcej , taka stawka właśnie jest na STAŻU głąbie .
Ja dokładnie wszystko sprawdziłem i równocześnie jasno przedstawiłem ...
---
Trzeba było od razu napisać , że gdybyś jeździł bez przyczep to byś Mnie i nawet wziął , a nie SZUMU NAROBIŁEŚ pawie z połamanym pióropuszem ...
HA... HA...ha...aaaa !!!
A teraz sianem się wykręcasz .!!! /
---
Przeczytaj jeszcze raz to co pisałeś .... WYLENIAŁY ...PAWIU ... !!!! ha...ha... wyleniały paw ... hahahahahahahahaaaaaaa ...
---
Owszem wkurzony jestem niemożebnie , bom spakowany ...dobrze ,że biletów nie kupiłem ...
---
Jednak nic to , znajdę sobie firmę na STAŻ i bez ciebie , wyleniały pawie .... hyyyhyyyhyyy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok